Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο πλαίσιο του δεύτερου έτους της συνεργασίας της Σχολής μας με το Ρωσικό Πανεπιστήμιο Φιλίας των Λαών της Μόσχας, η Κοσμητεία της Σχολής διοργάνωσε την 3η Επιστημονική Ημερίδα Ελλήνων και Ρώσων Φοιτητών, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2017, στο κτίριο του ΕΛΚΕ.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν 22 προφορικές ανακοινώσεις στην Αγγλική γλώσσα από Έλληνες και Ρώσους προπτυχιακούς φοιτητές, στα αντικείμενα «Organic Farming» και «Remote sensing».

Η επιστημονική ημερίδα είχε πρωτόγνωρα μεγάλη επιτυχία και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 120 φοιτητές της Σχολής μας, πολλοί καθηγητές και πολλοί πολίτες.

Η Κοσμητεία συγχαίρει τους φοιτητές της Σχολής για τις εξαιρετικές παρουσιάσεις τους, καθώς και τους πολλούς φοιτητές που παρακολούθησαν το Συνέδριο. 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στην Γραμματέα Ελευθερία Φυτοπούλου και τους υπαλλήλους της Κοσμητείας Ματίνα Γκουντουλούδη και Γιάννη Δεληγιωργάκο, που φρόντισαν με μεγάλη επιτυχία για τη διοργάνωση της Ημερίδας και τη φιλοξενία της Ρωσικής αποστολής.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής

Δημήτριος Κωβαίος

Καθηγητής

Δειτε επισης