Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Η Σχολή μας διοργανώνει και σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε δύο σημαντικές εκδηλώσεις που προάγουν την επιστημονική γνώση και ενισχύουν την συνεργασία με Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, ώρα 15:30, στο Κτίριο της Επιτροπής Ερευνών (Κόκκινο Κτίριο δίπλα στην Λέσχη), διοργανώνεται Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο «Students for Agriculture” με συμμετοχή φοιτητών της Σχολής μας και του Ρώσικου Πανεπιστημίου Φιλίας των Λαών. Οι φοιτητές θα παρουσιάσουν μέρος των ερευνητικών τους αποτελεσμάτων στην Αγγλική γλώσσα.

Οι Ρώσοι φοιτητές μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους φιλοξενούνται από τη Σχολή μας. Το Πρόγραμμα της Ημερίδας έχει αναρτηθεί στις ιστοσελίδες των δύο Τμημάτων και της Κοσμητείας και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η δεύτερη εκδήλωση αφορά το 6o Πανελλήνιο Συνέδριο Agrotica με τίτλο «Νέες Τεχνολογίες και Προοπτικές στην  Καλλιέργεια των Οπωροκηπευτικών» που συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Γεωπονίας της Σχολής μας και τη ΔΕΘ-Helexpo, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο ‘Νικόλαος Γερμανός» στο χώρο της ΔΕΘ-Helexpo. Στο Συνέδριο αυτό καθηγητές του Τμήματος Γεωπονίας και διαπρεπείς επιστήμονες από ερευνητικά Κέντρα της Ελλάδος και του εξωτερικού καθώς και εκπρόσωποι αγροτικών εταιρειών θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις και τεχνολογίες στην καλλιέργεια των οπωροκηπευτικών. Το Πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της Κοσμητείας, του Τμήματος Γεωπονίας και της ΔΕΘ-Helexpo. Η είσοδος στο χώρο του Συνεδρίου θα είναι ελεύθερη για όλους τους φοιτητές μας.

Σας προτρέπουμε να παρακολουθήσετε τις δύο αυτές εκδηλώσεις της Σχολής μας. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στις διευθύνσεις: koveos@agro.auth.gr; apaposto@agro.auth.gr; ή να απευθύνεστε στις Γραμματείες της Κοσμητείας και του Τμήματος Γεωπονίας.

 

 

Ο Κοσμήτορας της Σχολής                 Ο Πρόεδρος του Τμήματος Γεωπονίας

 

Δημήτριος Κωβαίος                            Απόστολος Αποστολίδης

 

Κατεβάστε την ανακοίνωση από εδώ

Δειτε επισης