Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Σχολής μας με το Agrarian Technology Institute του Ρωσικού Πανεπιστήμιου Φιλίας των Λαών προγραμματίζεται η δεύτερη κοινή δράση που αφορά τη συνδιοργάνωση  του 8ου Διεθνούς Συνεδρίου με τίτλο «Καινοτομία στη Γεωργία», στη Μόσχα 20-22 Απριλίου 2016. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η επιστημονική συνάντηση των φοιτητών  “2nd Student Conference”. Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετέχουν με παρουσιάσεις 12 προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές της Σχολής μας. Οι εισηγήσεις θα γίνουν στα αγγλικά και θα εκδοθούν οι περιλήψεις τους.

Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και ξεναγήσεων αναλαμβάνει το Ρωσικό Πανεπιστήμιο Φιλίας των Λαών. Οι συμμετέχοντες καλούνται να καλύψουν τα αεροπορικά τους εισιτήρια (200 ευρώ περίπου).

Για να διευκολυνθεί η συμμετοχή των φοιτητών μας η Κοσμητεία προτίθεται να αναλάβει το κόστος των απαιτούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων (visas) το οποίο ανέρχεται σε 60 ευρώ κατ’ άτομο. Διερευνάται επίσης η δυνατότητα πληρωμής, μέρος του εισιτηρίου, σε φοιτητές που αποδεδειγμένα αδυνατούν να καλύψουν τη δαπάνη.

Παρακαλούνται όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να  εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με αποστολή μηνύματος  στη διεύθυνση ideli@agro.auth.gr (υπεύθυνος οργάνωσης Ιωάννης Δεληγεωργάκος, υπάλληλος της Κοσμητείας) έως την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Στη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να αναφέρονται το ονοματεπώνυμο του επιβλέποντα καθηγητή, τα προσωπικά στοιχεία του φοιτητή (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, στοιχεία επικοινωνίας) και  το θέμα της εισήγησης στην αγγλική γλώσσα. Προτεραιότητα θα έχουν οι φοιτητές που συμμετείχαν στην πρώτη συνάντηση.

Η ανταπόκρισή σας θα συμβάλλει ουσιαστικά στην εξέλιξη της συνεργασίας των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

 

Ο Κοσμήτορας της Σχολής                

 Δημήτριος Κωβαίος

 

Κατεβάστε την ανακοίνωση από εδώ

Δειτε επισης